Tarieven

Nieuwe Tarieven:
Door de steeds groter wordende digitalisering bieden wij u vanaf heden de mogelijkheid om een digitale foto voor slechts
5,00 per bestand bij ons te bestellen. Het bestand is dusdanig groot dat u er in ieder geval foto's (of allerlei andere toepassingen) met een formaat van 40x60 cm met prima kwaliteit kunt afdrukken. U ontvangt van ons een JPEG bestand per mail en verder bepaalt u zelf waar u uw foto voor wilt gebruiken; op uw koffiemok, muismat, canvas... of alledrie.

Alle foto’s op de site zijn eenvoudig te bestellen door ons een mailtje te sturen onder vermelding van de fotonummers, het formaat en het aantal afdrukken per foto.

Het e-mail adres is: info@cv-photos.nl.

Formaat Prijs (excl. 2,50 verzendkosten)
10 x 15 € 2,50
13 x 18 € 4,00
20 x 30 € 10,00
digitaal bestand  van € 12,50 voor € 5,00

Indien u afwijkende wensen heeft, zoals andere formaten of bijvoorbeeld een kalender of kerstkaart, stuur ons dan een mailtje, dan doen we u graag een vrijblijvende prijsopgave.

De verzendkosten zijn eenmalig 2,50.

De foto’s worden verzonden in een kartonrug enveloppe.

 

Rechten

Op iedere foto rust auteursrecht (copyright). De foto’s die u geleverd krijgt, zijn uitsluitend bestemd voor eigen gebruik. Wanneer u de foto’s wilt gebruiken voor commerciële doeleinden, van welke aard dan ook, neem dan contact met ons op zodat wij dit kunnen bespreken.

 

Reportages/Evenementen

U kunt ons ook boeken om als fotograaf aanwezig te zijn op uw evenement. Wij zijn dan gedurende de afgesproken periode aanwezig om de foto's te maken. Foto's die gedurende die dag gemaakt worden, ontvangt u op CD-rom en zijn voor u bestemd voor eigen gebruik.
Voor meer informatie en prijsopgaven kunt u een mailtje sturen naar info@cv-photos.nl.

 

 


Copyright © Clear Vision Photos. Niets van deze website mag verveelvoudigd, openbaar gemaakt of opgeslagen worden zonder toestemming van de fotograaf.